Kaikki tiedotteet

Ruskakaadot 13.9.-31.10.

06.09.2021

Perinteinen syksyn merkki, Ruskakaadot, alkaa 13.9. jatkuen lokakuun loppuun. Tervetuloa kokemaan ruskainen Simpeleen keilapyhättö! 


Uudet aukioloajat

04.09.2021

Keilahallin aukioloajat muuttuivat. Nyt halli avataan ma-pe klo 13 ja suljetaan klo 20. Kisavuorot pääsääntöisesti klo 15 ja 18. Toivotaan reipasta käyttöä myös päivävuoroihin! 


Kausikisa 21-22

27.08.2021

Tälläkin kaudella pelataan Kausikisaa. Kauden ensimmäinen kausikisa alkaa viikkokisasta 36, kuten ilmoituksessa on mainittu. Kilpailuilmoitus löytyy "kilpailut" alta.


Keilahalli avataan

26.08.2021

Simpeleen keilahalli avautuu jälleen kesän jälkeen ma 30.8 klo 15. Pari viikkoa harjoitellaan ennenkuin alkaa Ruskakaadot erikoiskilpailu. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet keilaajat. 


Vanhat tiedotteet:


2.5.21 Torikan kevät jatkuu

Jussi-Pekka Torikka naulasi finaalin toisessa erässä sellaisen tuloksen, että muut olisivat voineet etsiä istututuskuokat itselleen ja yrittää samaa keinoa kuin tämä ikinuori puutarhuri. Toki kaikki täysillä yrittivät, mutta jo ennen viimeisen sarjan alkua oli selvä homma kuka voittaa. Kakkospalkinnosta oli tässäkin kisassa tiukka vääntö. Kolme miestä 7 pisteen sisään. Kauko Seppänen keilasi toiseksi ennen Tero Uosukaista. Kultaisen ananaksen saanut Paavo Löppönen ei nuollut kuitenkaan haavojaan, vaan oli ikionnellinen voitettuaan alkukilpailun 3x6 sarjan perusteella keilapallon. Näin vaikenee Simpeleen keilahalli tältä keväältä. Syksyllä jatketaan innoissaan taas. Kiitos kaikille keilakauteen myötävaikuttaneet, eli kaikki Te! 

1.5.21 Esko Memorial finalistit

Finaali 2.5.21

Klo 12

Jarkko Jylhä, Petri Siivonen, Asko Leppänen ja Jouko Jylhä

Klo 15

Saul Kojo, Harri Vuorela, Jussi-Pekka Torikka ja Kauko Seppänen

Klo 18

Tero Uosukainen, Paavo Löppönen, Jari Joronen ja Juho Jylhä


27.4.21 Kausikisa 3 päätökseen

Tänään keilattiin kauden viimeisen Kausikisan finaali. Ensimmäisessä erässä tahtipuikkoa heilutteli juuriteknikko Jussi-Pekka Torikka. Lieneekö hurjaan kevätkuntoon syynä juurikin hänen ammattinsa? Keväthän on puutarhurille syntymän ja ilon juhla-aikaa. Tulos hänellä oli niin hurja, että toisen erän pelaajat ymmärsivät tehtävän vaikeaksi. Tarvittaisiin superpäivä. Sitä ei tullut kellekään. Sitä vastoin hopeasta kamppailu oli kireää. Sijat 2-5 mahtui alle 30 pinnan sisään. Himmeät mitalit tasatuloksella Löppöselle ja edellisen kausikisan voittaneelle Jarkko Jylhälle. Tarkemmat tulokset tulososiossa. 

31.3.21 Halli suljetaan väliaikaisesti

Avin ohjeiden mukaisesti joudumme sulkemaan Simpeleen keilahallin 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Varatut vuorot peruuntuvat. Esko Melartin Memorialin aikataulu muuttuu niin, että kisa jatkuu 29.4. saakka. Finaali pelataan 2.5. kellonaikojen ollessa samat kuin alkuperäisessä aikataulussa. Kausikisasta jää väliin kaksi osakilpailua, mutta sitä jatketaan niin, että vko 16 kuuluu kilpailuun. Kausikisan finaali 27.4. klo 17/19. Mikäli hallin sulkeminen jatkuu ilmoitetuista kaksi viikkoa tai pidempään, näiden molempien kilpailuiden 1.4.21 voimassa oleva tilanne jää lopulliseksi tuloslistaksi ja finaalit pelataan tulevana syksynä. Toivotan myötämielisyyttä ja voimia kaikille keilaajille näinä vaikeina aikoina! Taudin pirulainen yrittää meitä nujertaa, mutta me kestämme tämän uhan ja voimaannumme tullaksemme takaisin entistäkin uhkeampina! 

Sihteeri

19.2.21

Esko Melartin Memorial 2 

Maanantaina 22.2.21 alkaa Eskon muistokisa 2. Kilpailu kestää 23.4. saakka. Finaali pelataan lauantaina 24.4. Nyt kannattaa pitkämatkalaistenkin lähteä ja yhdistää vaikkapa Lappeenrannan keilahallissa käynti. Finaalit ovat peräkkäisinä päivinä. Eikä kannata käyntiä jättää yhteen kertaan, sillä paras 3x6 sarjan tulos palkitaan keilapallolla! Kilpailun voittaja saa nimensä kiertopalkintoon. Hallitseva mestari on Jari Joronen. Tervetuloa! 

Esko Melartin Memorial 2


14.2.21

Pakkanen paukkuu, mutta Siivonen jyrää! 

Pakkaskaadot saatiin tänään päätökseen Simpeleen keilahallissa. Finaalipäivä oli pitkä rajallisen ratamäärän kuin myös koronankin takia. Finaalia heitettiin kolmessa erässä. Ensimmäisessä erässä keilasivat urakkamiehet eli 3x6 sarjan neljä parasta. No, yksi vaihtohommeli siinä oli. Slaikkareitten Petri Siivonen täräytti pohjat pöytään. Moni myöhempien erien Keilaaja varmaan ajatteli, että Peten tulos ei mitaille riitä. Ilta pimeni ja tulos piti. Kukaan ei enempää saanut. Erityisen ilahtuneita Simpeleellä ollaan siitä, että Petri ja moni muukin Imatran henkilö suunnisti halliimme tulosta tekemään ja sitä parantamaan. Sanoisinkin, että Petrin voitto oli työvoitto. Kiva, että semmoinenkin joskus palkitaan. Onnea! Tulokset finaalista löytyvät sivuiltamme. Seuraavaksi alkaa Esko Melartin Open 2, mutta viikko hengähdetään ennen sitä. Tervetuloa kokemaan silloinkin Simpeleen ihmeellinen keilailupyhättö! Kiitos kaikille Pakkaskaatoihin osallistuneille! 
9.2.2021

JYLHÄÄ, NIIN JYLHÄÄ! 

Simpeleen keilahallissa pelattiin kausikisa kakkosen finaali. Loppukilpailijat oli jaettu kahteen erään alkukilpailun pisteiden mukaisesti. Ensimmäisessä erässä hyvän loppukirin tehnyt Juho Jylhä otti kärkipaikan, mitä toisen erän hemmot lähtivät tavoittelemaan. Nihkeää oli tuloksen teko. Jarkko Jylhä kuitenkin erottui joukosta keilaten kilpailun ainoa puhtaan parituloksen. Muut eivät saaneet ensimmäisen erän voittaneen Juhon tulosta tehdyksi. Näin kirjoitettiin historiaa. Ensimmäinen veljesten kaksoisvoitto kausikilpailun historiassa Simpeleellä näki päivän valon. Kolmanneksi sinnitteli Löppönen vain niukasti kukistaen tulevaisuuden toivomme, Olli Rantalan. Tulokset löytyvät omasta osiosta. 


15.1.2021

JUUSO HUHTIRANTA 300

Imatran Slaikkareiden Juuso Huhtiranta täräytti kakkosradalla täydellisen sarjan kilpailun kuudenteen sarjaan. Samalla hän siirtyi Pakkaskaatojen kärkeen tuloksella 1419. Pakkaskaatoja on jäljellä vielä 4 viikkoa ja olosuhde näyttää sopivan vierailijoillekin mainiosti. Niinpä kaikki varaamaan kilpailuvuoroja, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Onnea, Juuso! 


2.1.21

Hyvää ja kaatorikasta vuotta 2021 kaikille keilaajille ja keilaajamielisille! 

23.12.2020

JOULURAUHAA

Simpeleen keilahalli hiljenee joulun viettoon. Toivotamme kaikille sivujen seuraajille rauhaisaa joulua! Kiitoksia kaikille ahkerille keilaajille ja uutterille talkoolaisille! Kiitos hallinhoitaja Repalle, tälle upealle "limuneissön" persoonalle. Jatketaan keilailua ensi viikolla entistäkin tarmokkaammin! Uutta vuotta toivotellaan, kun on sen aika. 

3.12.2020

Pakkaskaadot alkaa maanantaina 7.12.2020.

Kilpailuerät ovat muuttuneet totutuista. Pyydämme keilaajia ottamaan vakavasti vallitsevan tilanteen, että saataisiin kisa vietyä kaikesta huolimatta maaliin saakka!

2.12.2020  TIEDOTE

Pahenevan Koronatilanteen takia muutamme kilpailueriä 7.12.20 alkaen. Kilpailuerät ovat ma-pe klo 15 ja klo 18 sekä la-su klo 12 ja klo 15. Tietenkin jos sama porukka haluaa heittää kaksi erää, niin erät voi sopia ilman taukoa heitettäväksi. Lisäksi hallissa noudatetaan maksimi henkilömäärää. Hallissa ei saa olla samanaikaisesti yli kymmentä henkilöä! Maskien käyttöön katsomossa vahva suositus!

2.12.20 Jouko Jylhä puolusti Snaken mainetta Kaakonkulman kierroksen finaalissa! 

Snaken Jouko Jylhä edusti itseään ja seuraansa sekä piskuista Simpeleen Keilaajia Punkaharjulla KKK:n finaalissa tiistaina 1.12.20. Joke taisteli itsensä finaalin alkukierroksella koko joukon toiseksi. Pudotuspeleissä hän sai vastaansa Kauko Seppäsen voittaneen Arto Makkosen. Siinä pelissä ei sääliä tunnettu, kun Joke marssi lopulliseen finaaliin heittämällä koko illan parhaimman sarjan. Koko päivänä ei edes aamupäivän eläkeläismummotkaan olleet pystyneet moista sarjaa heittämään. Finaalissa vastaan asteli, aina vaarallinen, Matti Nokelainen. Vaarallinen oli Matti jälleen ja veikin voiton loppuottelussa. Hienosti Joke kantoi Simpeleen mainetta ja hänelle toivotetaan onnea hienosta iltapuhteesta! Meidän käärmeennahkan väristen lasien läpi katsottuna Joke oli illan paras! 


2.12.2020 Jussi-Pekka Torikan ennenaikainen joulu!

Kinkku-Cup keilattu! Voiton vei Jussi-Pekka Torikka. J-P on palannut polvileikkauksen jälkeen keilaradoille murhaavan tehokkaasti. Upeita tuloksia heitellyt uuden polvensa kanssa. Hallilla yleisesti kyselläänkin, mistä tuommoisia polvia saa, että alkaisi omakin heitto kulkemaan. Kinkku-Cupin toisen sijan nappasi hienosti koko illan hallin uusia keiloja kaadellut Jari Joronen. Finaalissa tuli seinä vastaan ja yleisö ihmettelikin tilannetta. Suurimmaksi kysymykseksi muodostuikin, että miksi joulun punainen pallo ei saanut mahdollisuutta. Jarin ja punaisen pallon välillä on selvästi jotain skismaa. Asiaa selvitellään ja ammattiapua käytetään tarvittaessa. Välierissä taipuivat Mauri Hyrkäs ja Hannu Anttonen. Voidaankin sanoa, että ilta oli "keskiviikkotiimin"! Arvonnassa onnetar suosi Harri Tiaista. Kilpailuun osallistui valitettavan vähän keilaajia, ainoastaan 9 sekä yksi henkilö halusi maksaa keilaamatta. Kiitos kaikille!


2.12.2020  Ruskakaadot Kauko Seppäselle

Purilaiden Kauko Seppänen vei niukasti Ruskakaadot 29.11.20 käydyssä finaalissa. Ainoastaan yhdellä pisteellä hänelle taipui Puken Arto Kosonen. Kolmannen sijan otti Kimmo Ihalainen. Hänen tulokseen sisältyi 300:n sarja. Simpeleen omat pojat olivat jäännössijoilla! Alkukilpailuun osallistui mukavasti keilaajia. Kiitos täytyy antaa kaikille osallistujille, mutta erityiskiitoksen ja kumarruksen ansaitsevat Imatran keilahallilta saapuneet keilaajat. Heitä kävi monta erällistä pelaamassa. Olemme kiitollisia heille ja näin ollen onkin meidän velvollisuutemme käydä myös heidän hallissaan keilaamassa! Toivotaan, että tämä pirullinen tauti ei tekisi siitä lähitulevaisuudessa mahdotonta. 29.11.2020 Kimmo Ihalainen 300 radalla 1! 


29.11.20  Ruskakaadot finaalin tulokset


26.11.2020   Lähellä oli!


20.11.2020 UUDET SIVUT OTETTU KÄYTTÖÖN

Uudet sivut on juuri otettu käyttöön pikaisesti, jotta voimme paremmin palvella tulosten ilmoituksissa. Tulokset löytyvät tulokset-sivulta

HUOM: Sivut ovat vielä hieman rakenteilla ja niillä on vielä puutteita. Täydennämme sivuja kuitenkin koko ajan.