Kaikki tiedotteet

Varma syksyn merkki

29.08.2023

Keilahalli avataan 4.9.23 klo 15:00! Tervetuloa! 


Kausi päätökseen Tero Uosukaisen johdolla

01.05.2023

Kauden viimeinen kilpailu sai päätöksen lauantaina Simpeleen keilahallissa. Keilattiin 65-vuotis Juhlakisan finaali. Finaaliin oli päässyt alkukilpailun 8 parasta tulosta omaavaa keilaajaa. Lisäksi näiden ulkopuolelta kisaan valikoitui 4 parasta 3x6 sarjan tulosta. Finaalissa heitettiin 8 sarjaa suoraan loppukilpailuna.

Ensimmäisessä erässä keilasivat nämä 3x6 sarjan pelaajat. Marko Sinkkonen olisi kuulunut illan viimeiseen erään sijoituksensa perusteella. Työesteiden takia hän oli vaihtanut itsensä tähän ensimmäiseen erään. Oliko se virhe, ehkä? Marko ei saanut itsestään irti sitä hyvää keilailua, minkä varmaan olisi saanut illalla. Sen sijaan irti sai Jussi-Pekka Torikka. Tämä keskiviikkoteamin sopassa kovaksi keitetty kehäkettu nakutteli tasaisen varmasti itsensä erän ja näin ollen koko kisan kärkeen. Jälkeenpäin selvisi, että välillä huonotkin tulokset keskiviikkoisin ei johtunutkaan pelkästään huonosta päivästä. Tämä teami oli tehnyt määrätietoista sparraustyötä juuri heidän kultakimpaleen eteen. Ulkopuoliset tuskin sitä edes huomasi, kun heidän sisäinen kemia kasvatti Torikasta raudan lujan finaalimiehen. Siis Torikka kärkeen, mutta varmaan ikimuistoisemman kokemuksen sai itselleen Veli-Matti Kivilahti. Hänhän oli jo naputtelemassa aivoihinsa luovutusastuksia viiden sarjan jälkeen. Aina niin positiivinen Jari Joronen tokaisi, että "elähän nyt vielä luovuta, kolme sarjaa jäljellä". Velkku otti sormet taskusta ja laski, että tosiaankin 900 pinnaa vielä jaossa. Ja niistä hän otti ensimmäiset 300 heti seuraavassa sarjassa. 600 oli vielä jaossa, mutta niitä V-M ei kaikkia sentään ottanut. Onnea Veli-Matti! Jari Joronen heitti itselleen vaatimattoman tuloksen, mutta oli silti tyytyväinen.

Toiseen erään lähti nelikko keilaamaan siinä uskossa, että kärkisijat menevät uusiksi. Nokelaisen Matti ja Hillevi olivat molemmat tässä erässä, Ei niin jokapäiväistä, että aviopari olisi samassa finaalissa. Mukana myös Olli Rantala sekä Paavo Löppönen joka luuli pelanneensa itsensä ulos jo ensimmäisessä sarjassa. Ja näinhän siinä kyllä kävikin. Paavolla ja etenkin Matilla oli vaikeuksia saada kaatoja, etenkin kympin napottaessa pystyssä kaiken aikaan. Tätä samaa oli havaittu jo ensimmäisessäkin erässä. Hillevi ja Olli veteli kaatoja alussa aika mukavasti ja he pitivät erän kärkisijoja itsellään. No, puhtain tuloksin oli aika tasaista viiden sarjan kohdilla. Hillevilläkin alkoi jättämään alkua enemmä ja tahti hiipui. Olli heitteli mukavasti, mutta taisi vähän hyytyä loppua kohti. Tämä keskiviikkoteamin tulevaisuuden lupaus ei tällä kertaa pystynyt hätyyttelemään kärkisijoja. Eikä pystyneet kyllä muutkaan. Tasapaksu erä.

Kolmas ja ehdottomasti odotetuin erä jäljellä. Erän alussa dramatiikkaa tarjosi Vili Valtonen. Miehellä ei ollut keilakenkiä mukana. Tämä annetaan anteeksi, onhan ura vasta aluillaan, ei kaikkea voi muistaa. Ja hurja ura onkin. Liekö ketään Suomen keilailuhistoriassa, joka olisi näin nopeasti saavuttanut tason millä hän pelaa. Tuskin. Kengät hän sai jalkaan ja tietystikään ne eivät luistaneet. Sehän ei keihäänheittäjää haitannut, sillä pönkkätekniikalla nuorukainen alkoi vauhtia ottamaan. Hyvin Vili veteli. Taisteli Tero Uosukaisen kanssa tasapäin koko kahdeksan sarjaa. Tero ei kuitenkaan antanut Vilille kuin katseluoikeuden hänen voitonmarssiin. Terohan oli täysin suvereeni puhtailla tuloksilla ja näin ollen oikea mies voitti koko juhlakisan. Tiedä miten olisi käynyt jos mukana olisi ollut myös saapumatta jäänyt Teron poika, Simo. Hän oli esteellinen valtakunnalisten keilailukilpailuiden takia. Onnea, Tero, olet Simpeleen erikoismies ja aina toivottu vieras vaikka vietkin kermat meidän kakusta! Kolmas lenkki tässä erässä oli ensimmäiseen erään kuulunut Ossi Tauriainen. Ossi käytti tilaisuuden hyödykseen ja heitti varmaan paremmin kuin olisi eka erässä heittänyt. Höh, pelkkää arvailua ja sanahelinää. Eli Tero voitti ja Ensimmäisen erän Jussi-Pekka oli kakkonen. Tarkastelkaa tuloksia tarkemmin tuloksista! 

Simpeleen Keilaajat ry kiittää kaikkia Juhlakisaan osallistuneita! Teitä oli riemastuttavan paljon ja hyvin moni oli tullut vieraspaikkakunnalta. Toivotan hyvää kesää! Rentoutukaa ja ajatelkaa jotain muuta kuin keilailua!


Joronen juhli villisti kausikisan voittoa

27.04.2023

Tiistaina pelattiin kauden kolmas kausikisan finaali. Alkukaudesta ehkä aavistuksen alavireinen puheenjohtajamme Jari Joronen näytti, että vaikeudet ovat ohi. Finalistit olivat totutusti jaettu kahteen erään. Ensimmäisessä erässä keilaajat olivat ottaneet liikaa kevät aurinkoa ja eivät pystyneet tuloksillaan peloittelemaan toisen erän keilaajia. Siis näin luultiin ja osittain oltiinkin oikeassa. Toisessa erässä kilpailijat etenivät suurin piirtein iskuetäisyydellä toisistaan, mutta kahdessa viimeisessä sarjassa tulikuuma JJ näytti kaapin paikan nuoremmilleen. Heitto oli niin hyvin uomissaan, että jopa huonoista heitoistakin tuli kaatoja. Siis täydellisiä heittoja, mutta mestarin mielestä huonoja heittoja. Tämähän vain todistaa miehen kondiksen, kun näin varmaa oli toiminta. No, eipä siinä muuta kuin että lauantain 65-vuotis juhlakilpailun finaalin ennakkosuosikin paineet sysätään Jarin niskaan. Onnea Jarille sekä muillekin edes vähän menestyneille. 


Harjoittelijat Huomio!

11.04.2023

Hoks hoks harjoitusheittäjät! Kaikki tällä kaudella Simpeleen keilahallissa kerrankaan heittääneet rekisteröimättömät keilaajat saavat tilaisuuden osallistua Harjoittelijan Kilpailuun huhtikuun loppuun asti ja vieläpä täysin veloituksetta! Kisassa pelataan kolme sarjaa, paras raakatulos voittaa, naiset saavat viisi pistettä tasoituksia per sarja. Kolme parasta tulosta palkitaan lahjakortein ja lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 20€ arvoinen keilahallin lahjakortti. Tarkemmat tiedot löytyy tästä kilpailuilmoituksesta.

Eli kaikki harjoittelijat tervetuloa ilmaiselle tunnille keilahallille verestelemään kauden muistoja ja kolistelemaan keiloja!


Jännitysnäytelmä pallokisan merkeissä

05.04.2023

Eilen 4.4. pelattiin Simpeleen keilahallilla 65-vuotis juhlakisan välifinaali, jonka voittaja ansaitsi itselleen tuliterän MOTIV Forge keilapallon omaan käteensä soveltuvin porauksin. 

Välifinaaliin tiensä selvittivät konkarikeilaajat Jari Joronen (Snake), Paavo Löppönen (Snake), Tero Uosukainen (ParKe) sekä nuori tulevaisuuden lupaus, vasta alle kolme kuukautta lajia harrastanut Vili Valtonen (Bowlville). Ensimmäisen sarjan jälkeen peli oli osallistujien välillä korkealaatuisen tasaista, mutta toisen sarjan aikana peli alkoi koveta kun heittäjät löysivät rytminsä, voitontahtonsa sekä paikat josta kaatoja heille sateli. Varsinkin nuori pyssy Valtonen osoitti viimeistään toisen sarjan aikana ettei hänen heittokäsiään tule aliarvioida keilailu-uransa pituudesta huolimatta nakuttamalla korttiin 287 pistettä ja ottaen kirkkaasti sarjavoiton lajin konkareista. Kolmanteen sarjaan lähdettiin raakatuloksin Valtonen 528, Löppönen 448, Uosukainen 430, Joronen 331.

Seuramme puheenjohtaja Joronen alkoi kolmannessa sarjassa lämmetä ja kuroa kiinni eroaan Uosukaiseen joka ei alkusarjassa kaatoja saanut hyvistä osumista huolimatta, samalla kun Löppönen horjutti kaatoputkellaan Valtosen johtoasemaa jälkimmäisen heittäessä harmillisen ja harvinaisen reiän sarjan puolessavälissä, joka rokotti häneltä reilusti pisteitä. Kuin verta haistanut valkohai Löppönen lähti neljänteen sarjaan tuntematta armoa saatika sääliä kilpakumppaneitaan kohtaan tikaten kaatoa toisen perään, samalla kun Uosukainen heitti itselleen epätyyppilliset kaksi perättäistä reikää Valtosen myös heittäessä itselleen yhden reiän sekä yhden missin. Kaiken tämän ajan Joronen hiipi hiljalleen mutta varmasti Uosukaisen pisteiden tuntumaan. Löppösen yhdentoista kaadon sarjan jälkeen aloitimme viidennen sarjan pistetilantein Löppönen 970, Valtonen 892, Uosukainen 798, Joronen 752.

Viidennestä sarjasta koko nelikko suoriutui vähintäänkin mallikkaasti Jorosen ottaessa Uosukaisen kiinni voittaessaan kyseisen sarjan heittämällä 268 pistettä, mutta kuudenteen sarjaan tultaessa oli selvää, että pallo päätyisi tänä iltana joko konkarikeilaaja Paavo Löppösen kainaloon tai välifinaalin mustan hevosen eli Vili Valtosen hellään syleilyyn. Hallissamme tunnelma oli tässä vaiheessa jännityksestä pingottunut, melkeinpä veitsellä leikattavissa. Alkoi viimeinen, ratkaiseva erä.

Sekä Valtonen että Löppönen aloittivat viimeisen sarjan pelaamalla "joka toista", kummankin heittäessä kaatoa ja paikkoa ja kaatoa ja paikkoa vuoron perään. Valtonen rikkoi kahdeksannessa ruudussa kaavan heittäessään toisen perättäisen kaadon Löppösen heittäessä toisen perättäisen paikon samaan kohtaan. Yhdeksänteen ruutuun Löppösen heittäessä reiän oli tullut nuoren taiturin aika iskeä ja niin hän myös teki: yhdeksänteen ruutuun jälleen kaato, kymmenenteen kolme lisää. Vaikka kuuden sarjan päätteeksi Löppösen raakatulos oli kahdeksan pistettä parempi kuin Valtosen 1355, ei ollut epäilystäkään kenen hellään huomaan uusi pallo tänään päätyisi nuoren Valtosen saadessa 126 pistettä tasoituksia Löppösen saadessa vain 18 kovan tasonsa takia.

Lopputuloksin Valtonen 1481, Löppönen 1381, Joronen 1254, Uosukainen 1227 oli välifinaali pelattu ja katsomossa vallinnut jännitys vaihtui raikuviin aplodeihin puheenjohtaja-Jorosen ojentaessa voittaja-Valtoselle uuden pelivälineen keilakassinsa täytteeksi.

Kiitos kaikille osallistujille tästä kynsien järsintää aiheuttaneesta jännitysnäytelmästä ja ennen kaikkea onnea voittajalle! Kaikki muut toivotan tervetulleiksi osallistumaan 65-vuotis juhlakisaan jota keilataan 28.4. saakka.


65-vuotis juhlakisa

02.03.2023

Simpeleellä on keilattu jo 65 vuotta ja on täten aika järjestää tilanteen kunniaksi juhlakisat! Kilpailu alkaa maanantaina 6.3. ja kestää 28.4. saakka, finaalit pelataan lauantaina 29.4.  Kilpailuilmoituksen löydät tästä näin ja rataolosuhde löytyy tosta noin! Tervetuloa osallistumaan kilpailuun tai muuten vain vierittelemään kuulaa keiloja kohti!


Kimmo Ihalainen voittoon

26.02.2023

 Esko Melartin memorialin finaali keilattiin tuttuun tapaan kolmessa erässä Simpeleen keilailukeskuksessa sunnuntaina. Ensimmäisessä erässä ei tulokset nousseet suuren suureksi. Liekö aamujäykkyyttä ollut keilaajien ranteissa? Tasaisen taaperruksen paras oli Nykäsen Pekka Savonlinnasta. Toiseen erään radalle asteli Slaikkareitten kaksikko Sihvonen/Ihalainen ja pari Snaken omaa syömähammasta. Omat jäivät statistin osaan, kun Imatran miehet pyyhki pöytää. Kimmo Ihalainen etenkin purjehti omilla lukemillaan kuusi sarjaa. Eilen sama mies oli viemässä Slaikkareitten senioreja karsimaan liigapaikasta. Alkuviikolla Kimmo oli käynyt hakemassa loppukilpailupaikan Simpeleeltä. Eli tämä viikko on ollut hurjaa tulitusta. Mikäli Etelä-Karjalassa järjestettäisiin tähdistöottelu keilailussa, olisi Kimmo luonnollisesti siellä. Hallin katsomossa kuiskittiin, että kyseessä taitaa olla keilakenttien Markkanen. Kolmanteen erään oli valikoitunut alkukilpailun parhaimmisto. Alku olikin toiveita herättävää keilailua joka miehellä. Siinä sitten kuitenkin vauhti hiipui vuoroperään näiltäkin hemmoilta. Miko Hallikainen esitti parasta peliä, mutta myös Olli Rantala pienten tasoitusten turvin pysyi jopa Kimmon tuntumassa. Lopulta kukaan ei päässyt lähellekään Kimmoa. Tulokset löytyy toisaalta. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille, teitä oli mukava määrä. Viikon kuluttua alkaakin sitten liittomme 65-vuotis juhlakilpailu ja siinä onkin muhkea palkintopotti, tervetuloa! 

 

 

 

 

Kilpailun aikaisen ratakelin ja tarkemman kilpailuilmoituksen löytää tästä linkistä. Alku kilpailun tulokset näet tästä näin

 

 


Kausikisan kakkosen ykkönen Jarkko Jylhä

07.02.2023

Tänään keilatun kausikisan finaalin ykköseksi keilasi Jarkko Jylhä. Jarkko keilasi ensimmäisessä erässä tiukasti parinsa, Mauri Hyrkäksen, kanssa. Muutama piste erotti heidät. Toiseen erään lähdettiin toivorikkaina, mutta eipä sieltä pojille paljon reppuun jäänyt. Paavo Löppönen ja Juho Jylhä mitteli ihan viimeiseen ruutuun kolmannesta sijasta. Molemmat mätti kaatoja siihen, mutta Paavon lievä etumatka riitti tällä kertaa kolmanteen sijaan. Tulokset löytyvät, tiijätte kyllä mistä. Ja niin siinä samalla starttasi kolmas kausikisa tälle kaudelle. Esko memorialia kerkeette vielä mainiosti heittämään, tervetuloa! 


Teron hallintaa

30.12.2022

Pakkaskaatojen finaali pelattiin perjantai iltana. Tero Uosukainen oli ylivoimainen kilpailun voittaja. Jotain suurta oli jo aistittavissa, kun Teron rauhallinen olemus asteli halliin. Tällä kertaa ei mitään todella suurta ollut tarjolla, mutta Pakkaskaatojen herruus kuitenkin. Sen Tero paukutti itselleen tekemällä 56 kaatoa seitsemään sarjaan.Toiseksi ylsi Jussi-Pekka Torikka. Espan vahva vire sai jatkoa tässäkin kisassa. Hän on lähes aina finaalien kärkipäässä, on niin varma keilaaja. Kolmannen sijan nappasi Jukka Oikari. Marko Sinkkonen oli neljäs. Marko on ehdottomasti Simpeleen tulevaisuuden lupaus. Varsin lyhyen uran aikana hän on väläytellyt taitojaan useasti. Olisi mukava sanoa, että hän on tiukan juniori-/nuoriso-ohjelman kautta noussut nykyiselle tasolle. En kuitenkaan sano, koska hän on tullut eri polkua tuloslistojen kärkipäähän ja vaellus jatkuu varmaan pitkään suotuisissa merkeissä. 

Finaalissa heittiin aluksi 5 sarjaa kahdessa erässä. Näistä valikoitui neljä parasta toiseen osioon. Siinä sitten edellisiin pisteisiin pelattiin kaksi sarjaa lisää. Nämä kaikki neljä pystyivät säilyttämään ensimmäisen osion sijoituksensa myös lopullisissa tuloksissa. 

Ensimmäisen erän tahtipuikkoa heilutteli aluksi Jarkko Jylhä, ollen ylivoimainen. Valitettavasti hänen keskivartalovamma äityi niin pahaksi, että loppu oli tuskaa. Urhoollisesti hän heitti silti itsensä melkein finaalin toiseen osioon. Tästä erästä jatkoon meni Torikka ja Sinkkonen. 

Toinen erä oli katettu alkukisan parhaimmilla miehillä. Erä alkoi hyvätasoisesti. Tero Uosukainen tosin selvässä johdossa jo alkusarjojen jälkeen. Jukka Oikarilla oli lieviä vaikeuksia, mutta myytti "Sapko tulee lopussa" piti paikkansa. Viime viikkoina on Jukalle tullut tavaramerkiksi huima loppukiri. Jälleen hän sen otti ja otti myös paikan finaalin kakkososioon. Monto ja Tauriainen eivät saaneet pidetyksiä alun hyvää peliä aivan loppuun saakka. Tero siis selvässä johdossa ennen kahden sarjan loppuhuipennusta. Kaikki muut finalistit onkin jo mainittu lukuunottamatta Juho Jylhä. Juho on niin hyvä jätkä, etten keksi hänestä mitään pahaa sanottavaa. Keilailu sujui keskinkertaisesti hänellä finaalissa. Finaaliin jäivät saapumatta Joronen ja Vuorela. 

Kiitän kaikkia teitä, jotka kävivät alkukilpailua heittämässä. Valitettavan harvalukuinen oli tämä joukko. Emme kuitenkaan masennu, emmekä työnnä päätä pensaaseen. Sitävastoin toivotan kaikki innolla heittämään alkavana vuotena erikoiskilpailujamme! Toki otamme vastaan mielellämme myös harjoittelijoita yms. Toivotan kaikille paljon kaatoja ja hyvää mieltä vuodelle 2023! 

 


Kinkku-cup 2022

09.12.2022

Kinkku-cup keilattiin tänä vuonna neljäntoista osallistujan voimin seuraavanlaisin seuraamuksin:

1. KIERROS

Harri Tiainen  - Jussi-Pekka Torikka   164-216

Mauri Hyrkäs - Tuomo Lötjönen         228-167

Jarkko Jylhä   - Kimmo Sollo               212-0

Pentti Tiainen - Onni Kemppinen         0-174

Marko Sinkkonen - Mika Sinkkonen    227-201

Hannu Rantala - Riku Europaeus          202-213

Jari Joronen - Paavo Löppönen             258-248

2. KIERROS

Riku Europaeus - Paavo Löppönen      180-216

Jarkko Jylhä - Jari Joronen                    220-197

Onni Kemppinen - Mauri Hyrkäs         186-190

Marko Sinkkonen - J-P Torikka            189-248

3. KIERROS

J-P Torikka - Mauri Hyrkäs                   204-227

Jarkko Jylhä - Paavo Löppönen             152-215

FINAALI

Paavo Löppönen - Mauri Hyrkäs          231-213

 

Voittajaksi siis selvisi seuramme toinen M-luokituksen omaava konkarikeilaaja Paavo Löppönen jättäen Mauri Hyrkkään toiselle sijalle tiukan taiston päätteeksi! Jaetulle kolmannelle sijalle keilasivat Jussi-Pekka Torikka sekä toinen M-luokan heittäjämme Jarkko Jylhä. Arvonnassa viidennen kinkun onnetar soi seuramme puheenjohtajalle Jari Joroselle.

Keskiviikon kinkku-cupin tapahtumista voit lukea jutun osoitteesta https://www.prsanomat.fi/uutiset/keilailu-sopii-kaikille tai torstaina 15.12. julkaistavasta Parikkalan-Rautjärven Sanomista.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittaneille!

 


Ylivoimaa

23.11.2022

Kauden ensimmäisen kausikisan finaali keilattiin tiistaina Simpeleen keilahallissa. Akukauden viikkokisoista kahdeksan parasta pisteiden kerääjä oli valikoitunut loppukilpailuun. Valitettavasti pari henkilöä ei päässyt osallistumaan loppuhuipentumaan. Ensimmäisessä erässä Jarkko Jylhä lähti avaamaan latua, Jussi-Pekka Torikan hiihdellessä imussa pari sarjaa. Sitten tippui kelkasta Espa, eikä siihen enää takaisin päässyt. Toiset katselivatkin toimitusta vieläkin kauempaa. Viimeiseen sarjaan Jarkko alkoi jo kokeilemaan toisia välineitä tulevaisuutta ajatellen. Sai varmaan arvokasta tietoa, kuinka ei tule tehdä. Toisessa erässä pojat pelasivat "medium miinus" peliä eli vajaaksi jäi tavoittelut voitosta. Näin kalenteriin voidaan merkitä tiistain kohtaan, että Jarkko oli man of the day. 

 Kausikisa finaalin tulokset


Iloisia uutisia

19.11.2022

Koneongelmat sekä heikko tulostaso raastoivat mieliämme koko alkukauden. Nyt on viikko keilailtu "uusilla aivoilla" ja ilo on palannut Simpeleen keilailustadionille. Koneet ovat kunnossa. Iloa toi myös tulostason räjähdysmäinen nousu. Siihen syynä uusi radanhoito, mikä on myös alkavassa Pakkaskaadoissa. Tällä viikolla ratkaistiin liiton mestaruudetkin. MA-luokkien mestariksi keilasi Jarkko Jylhä hurjan toisen osion avustuksella. Jarkko pamautti taululle hallin koko kauden ylivoimaisesti kovimman kuuden sarjan tuloksen. CD-luokan ykkönen on Marko Sinkkonen. Pakkaskaadot siis alkavat ja kestävät vuoden loppuun. Kilpailu on normaali kuuden sarjan kisa. Ei siis mikään  lappukisa, mikä tuntuu valtaavan alaa laajalti. Olkaa tervetulleita Simpeleelle heittämään kovia tuloksia ja viihtymään muutenkin! 

Pakkaskaatojen tuloksia voit seurata tästä linkistä

 


Vaikean alkukaukauden vaikea finaali

13.11.2022

Tänään keilattiin Ruskakaatojen finaali. Koko alkukausi on tapeltu toistuvien konevikojen kanssa. Kuin kirsikkana kakun päälle, ongelmat kiusasivat myös kauden ensimmäisessä finaalissa. Kaikkea on yritetty ja tehty, mutta koneiden oudot sähköhäiriöt senkun pahenevat. Viimeinen valttikortti otetaan huomenna käyttöön ja toivotaan tilanteen palaavan semmoiseksi kuin olemme aiemmilta vuosilta tottuneet. 

Keilattua kuitenkin finaali saatiin. Ensimmäisessä kuin myös myöhemmissäkin erissä tulostaso pysyi totunun maltillisena. Kärkisijoista kamppaili Jarkko Jylhä sekä Hannu Anttonen. Hannu oli lopulta erän ykkönen pikkuparilla tasoituksineen. Toiseen erään saapuikin hauskasti kaikki vierailevat tähdet. Nykyisin F-R seuraava edustava Savonlinnan entinen teinitähti, Pekka Nykänen, pamautti itsensä koko finaalin kärkeen reilu 50 pinnaa yli parin olevalla tuloksella. Pekka tekee vahvaa paluuta keilaradoille ja on hieno nähdä hänet taas keilojen kaatopuuhissa. Jälleen, taas kerran, oli ladattu kolmanteen erään huikea tilanne kisan voitosta. Siinä sitä sitten vaihtelevasti keiloja pojat kaatelivat. Loppua kohti joku hiipui ja jollain taas peli vähän kulki. Jari Joronen rakenteli loppukiriä, mutta se riitti vain neljänteen sijaan. Paavo Löppönen taisteli loppuun asti, mutta ei vaan Pekan päänahkaa saanut. Eli kilpailun voittajaksi Nykänen ja kakkosviulu jäi Löppöselle. 

Kiitos kaikille Ruskakaatoihin osallistuneille! Toivotaan nyt oikein porukalla, että saisimme rauhan jatkuviin koneiden kipuiluihin. Viikon kuluttua alkaa taas erikoiskilpailu ja sitten tehdään tulosta!!! 

 


Keilahalli avataan syyskuun alussa

31.08.2022

Simpeleen keilahalli avataan 1.9.22. Aukioloajat 15-21 arkipäivinä. Viikonloppuisin tarvittaessa. Viikkokilpailut sekä kausikisa alkavat viikolla 36. Tervetuloa! 


Veljeksille kaksoisvoitto

26.04.2022

Kauden kolmannen kausikisan finaalin ensimmäisessä erässä Jylhistä Juho heitti mainiosti ja nappasi kisan kärkituloksen. Jari Joronen kiri kakkoseksi. Toiseen erään lähti nälkäisiä nuorukaisia tavoittelemaan kultaista mitalia ja keskimmäistä pallia. Osalla hiipui tuloksen teko, mutta Jylhistä Jarkko ja Imatran Slaikkareiden Lauri Sikiö tavoitteli ihan viimeiseen ruutuun saakka voitosta. Tiukkaa oli, mutta lopullinen järjestys oli Juho, Jarkko, Lauri. Tämä viikko vielä on halli auki ja sitten kesälaitumet kutsuu. Innokkaana odotetaan ensi kautta ja silloin onkin uusi radanhoitokone hallissamme. Tervetuloa kaikki myös syksyllä Simpeleellä keilaamaan! 


Esko memorial kolmannen kerran päätökseen

23.04.2022

Esko memorialin finaali pelattiin 23.4. totutusti kolmessa erässä. Jokaisen erän jälkeen kärkitulos vaihtui. Ensimmäinen erä heitteli varsin vaatimattomasti jostakin tuntemattomasta syystä. Siinä  kärkituloksen nappasi Hannu Anttonen. Oli jo siinä vaiheessa selvää, että tulos tuskin voittoon riittäisi. Toisessa erässä Löppönen ja Pulkkinen heittelevät parina ja ottivatkin kuuden sarjan koittelemuksen jälkeen kisan kaksi kärkisijaa. Kolmas erä oli luonnollisesti katettu alkukilpailun priimuksilla ja olettamuksena oli, että mitalisijat ratkaistaisiin "lauantai illan huuma" erässä. Arto Kosonen Punkaharjulta tuli ja harjasi koko porukan voittaen ylivoimaisesti kilpailun. Toisille jäi jämäsijat. Tarkat tulokset löytyvät niille varatusta paikasta näiltä sivuilta. Tämä keilakausi jatkuu vielä yhdellä viikkokilpailulla. Viimeisellä viikolla ratkaistaan myös kauden kolmannen kausikisan sijat. 


Esko Melartin memorial 3

02.03.2022

Eskon muistokisa alkaa kolmannen kerran 7.3. jatkuen 22.4. saakka. Finaali 23.4. Punkaharjun finaali seuraavana päivänä. Olosuhteena on sama kuin edellisessäkin kisassa, eli kaikki tervetuloa tekemään suuria tuloksia! Palkinnot ovat myös suuria. 


Asko Koskelan tulos piti

27.02.2022

Simpeleen keilahallin Välikaudenkisa saatii finaloitua tänään. Tutuksi tulleella formaatilla loppukilpailu käytiin, kolmessa erässä. Ensimmäisessä erässä lavalla olivat alkukilpailun 3x6 sarjan avulla finaaliin päässeet. Riskillähän siinä vedettiin, kun ei ollut vielä tietoa tulevien erien tuloksia. Kolme miestä naputteli reilua paritulosta edeten melko tasaisesti. Lopuksi kuitenkin huomattiin, että jotkut olivat ylittäneet itsensä todella mehukkaasti. Tämä huomaaminen  tapahtui siinä vaiheessa, kun henkilökohtaiset tasoitukset lisättiin tuloksien päälle. Asko Koskelan tulos loisti ilta-auringon kanssa kilpaa ollen 1442. Myös Lauri Sikiö hyvällä lopulla tarrasi mitallisijaan kiinni. Paavo Löppönen ei saanut tarpeeksi kaatoja saavuttaakseen kirkkainta kärkeä. Siivosen Petrillä oli enemmän ongelmia. Mutta syykin selvisi siihen. Mies mietti koko kisan ajan ratkaisua Simpeleen keilahallin tulospalveluongelmiin. Nämä ongelmat hän selätti kisan jälkeen ja siitä ensimmäisenä merkkinä tämän jutun alla oleva "tulosseuranta" linkki. Saatiin reaaliaikainen tulosseuranta. Kiitos Pete! 

Toinen erä finaalissa oli alkukilpailun sijoille 5-8 tarkoitettu. Odotukset olivat kovat tähän erään, mutta jotakin kummallista tapahtui. Kukaan näistä äijistä ei pystynyt tunkeutumaan kärkipäähän tulosluettelossa. Antti Monto oli estynyt saapumasta finaaliin ilmeisesti alvartalovamman takia. 

Kolmas erä olikin sitten todellinen dreamteam spektaakkeli. Alkukilpailun sijoille 1-4 sijoittuneet valtasivat keilailupyhätön. Jo alkukilpailussa taitonsa todistaneet eivät jättäneet useapäistä yleisöä kylmäksi. Alku oli huumaava. Miko Hallikainen ja Simo Uosukainen heiluttelu keilakäsiään siihen malliin, että huimasi. Huimailun kohokohta koettiin toisessa sarjassa. Miko täräytti kolmesatasen. Ja millä tavalla. 11 kaatoa tehtynä ja keilakoneeseen häiriö. Muutaman minuutin odottelun jälkeen kone kuntoon ja Miko baanalle. Täydellinen kaato ja koko halli räjähti suosionosoituksiin. Onnea Miko! Pelit jatkuivat ja hieman rauhoittuivat keilaajatkin. Loppusarjojen aikana jännättiin, riittääkö Mikon tahti peittoamaan ensierän Askon tulosta. Aivan ei riittänyt. Upea 1420 tulos ilman tasoituksia ja toinen sija kisassa. 

No, siinäpä eräänlainen näkemys päivän tapahtumista ja jutun alla, olkaa hyvä, päivän tulokset! 

Tulosseuranta


Täytemies varasti shown

08.02.2022

Tänään pelattuun Kausikisan finaaliin oli Rantalan Olli estynyt saapumasta ja niinpä tarvittiin täytemies. Siihen tehtävään uhrautui moniin multiin siemenensä heittänyt kasvitieteen lähes prohvessoori, Jussi-Pekka Torikka. Espa heitti Välikauden kisan kärkeen omalla ennätyksellä, 1498. Ja siihen vielä tasoitukset päälle. Onnea! 

Itse kausikisan ensimmäinen erä oli muilta osin varsin keskinkertaista pelailua. Niimpä mitalin jako hommat jätettiin jälkimmäiseen erään. Siinä Jylhän veljekset Jorosen ja Löppösen kanssa vaihtelivat veturin paikkaa pitkin iltaa. Lopussa kuitenkin veturin paikalla oli Paavo. Heti perässä hiilivaunun paikalla Juho. Jari sijoittui ensimmäiseen matkustusvaunuun kolmanneksi. Tarkemmat tulokset löytyvät näiltä sivuilta. Näyttää siltä, että kausikisa on mukava pikkulisä pitkään kauteen. Erityismaininnan saavat Imatralta tulevat keilaajat, he ovat mainiosti jaksaneet käydä tukemassa meidän pientä keilahallia! Ja niin alkoikin jo kauden kolmas kausikisa...


Mr Simpele Bowling Boss 300 (nro 7) 

24.01.2022

Simpeleen keilahallissa nähtiin tänään pitkästä aikaa 300:n sarja. Ja kukapa muukaan sen olisi tehnyt kuin puheenjohtajamme Jari Joronen. Kilpailu alkoi hänellä kohtuullisella 226 sarjalla. Toiseen sarjaan alkoi sitten keilat kaatuilemaan ihan himonaan. Itse sankari manasi lähes joka heiton jälkeen, että oli huono heitto. Kaikki 12 kuitenkin nätisti taskussa. Omasta mielestään kuulemma oli kolme hyvää heittoa. Tällä täydellisellä sarjalla mestari löi muille jauhot kurkkuun. Mutta, kävikin niin, että jauhoja meni myös JJ:n vatsaankin. Oli ns. vatsa täysi ja kaatojyvä katosi. Mielellään suodaan tämä hyvän olon tunne hänelle. Kolme sarjaa Jari rallatteli ikäänkuin avaruudessa heitellen varsin vaatimattomasti. Viimeiseen sarjaan sitten tuli ryhdistäytyminen ja Jari varmisti kakkossijan erässä 1265 tuloksella. Erä oli arvioitu päivän kovimmaksi kattaukseksi ja sitähän se olikin. Man of the day kuitenkin Jari Joronen. 


Pakkaskaatojen finaali 9.1.2022

02.01.2022

Finaali ei muodostunut niin hurjaksi tulostehtailuksi kuin moni uskalsi odottaa alkukilpailun hyvän tulostason jälkeen. Tasaisuus oli ennemminkin päivän sana. Kukaan ei ihmeemmin ylittänyt itseään. Ehkä kilpailun voittaja, Ari Kupiainen, saattoi vähän ihmetellä omaa virettään. Kovimman puhtaan tuloksen tehnyt, Tero Uosukainen, jäi niukasti neljänneksi. Voittajan ja hänen väliin kiilasivat Arto Kosonen ja Jari Joronen. Jari osoitti jo alkukilpailussa osaamistaan keilaamalla itselleen keilapallon parhaalla 3x6 sarjan tuloksella. Tulokset löytyvät toisaalta näiltä sivuilta. Maanantaina 10.1. alkaa Välikauden kisa samalla radan hoidolla kuin edellinenkin kisa. Siitä löytyy ilmoitus "kilpailut" osiosta. 


KINKKU-CUP PELATTU IHANIN YLLÄTYKSIN

30.11.2021

Vuoden 2021 kinkkukuppi kokosi keilahalliin 16 lihanhimoista keilaajaa. Cup-muotoisessa kisassa tämä luku tiesi sitä, että lucky loosereita ei tule olemaan. Pelityyli oli äkkikuolema, tappiosta laulukuoroon! Ensimmäisellä kierroksella piippuhyllylle passitettiinkiin huippukeilaajia huippu tuloksin. Lähes kaikki parit pelasivat niin upeaa peliä, että edes kahdensadan sarja ei oikeuttanut jatkoon. Parhaan tuloksen täräytti Mauri Hyrkäs, 278.  Kahdeksan ensimmäisellä kierroksella voittanutta jatkoi arvotuin parein kilpailua. Toisella kierroksella peli oli tasaisempaa. Vältettiin virheitä ja iskettiin kun tilaisuus tuli. Pelattiin seiftiä. Jokaisesta parista kuitenkin parempi löytyi ja heille välierä- ja palkintosija oli tosiasia. Toisen kierroksen kovin tulos oli Joke Jylhän 214. Nyt, kun katsottiin jatkoon menijöitä, huomattiin uudehkojen keilaajien esiinmarssi. Joke, vanhana kinkkukuppiveteraanina oli seurassa, mitä ei moni veikannut. Ampumaradoilta tarkkuutensa ammentanut Olli Rantala sekä Sinkkosen veljekset Mika ja Marko tulisivat ratkaisemaan joulun alusen tärkeimmän koitoksen. Tulipa taas katsomossa Dubai mieleen, sillä Sinkkoset arvottiin pariksi. Aivan samoin kuten keilailun MM-kisoissa suomalaiset kohtasivat välierissä. Sukuun tuli näin varma finaalipaikka, mutta menettikö he kaksoisvoiton? Tässä välissä glökikin loppui, mutta Jari varmoina ottein lämmitti lisää. Eli kaikki hyvin. Välierässä voitot veivät Joke ja veljesrakkauden testissä pikkuveli Marko pyyhki lattiaa Mikalla, tosin niukasti. Finaali oli tarkkaa pelaamista. Erittäin runsaslukuinen yleisö haukkoi henkeään ja lausui monen suusta, ettei omat hermot ja varsinkaan jalat olisi kestänyt finaalin painetta. Marko ja Joke kesti. Jossakin välissä oli arvottu hävinneiden lohkon kinkku, se meni Lötjösen Tuomolle. Lopulta finaali päättyi ja voittajan hymyn sai kasvoilleen muodostaa Marko Sinkkonen. Tämä oli hieno päätös hienolle illalle. Sinkkosten veljesten vahva urheilutausta on tukeva selkänoja heidän uudelle harrastukselle. Uskon, että heistä kuullaan vielä. Simpeleen piskuinen keilaliluliitto kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita sekä muitakin seuraajia! Olisiko syytä virittää myös ennenvanhaan pelattu "munakuppikin" jälleen uuteen eloon tämän hienon kinkkukupin innoittamana. Edellä mainittu kuppi liittyisi Pääsiäiseen!


Kausikisa 1 finaali keilattu

16.11.2021

Tämän kauden 1. kausikisan finaali keilattiin tänään. Kausikisan alkukilpailu oli erittäin jännittävä ihan viimeiseen suoritukseen saakka. Tiukkojen viikkokisasuoritusten jälkeen kuitenkin 8 eniten pisteitä kerännyttä ukkoa saapui tänään mittelemään kausikisaherruudesta. Ensimmäisessä erässä heitti sijoilla 5-8 olleet hemmot. Jostakin kumman syystä tulostaso pysyi matalana. Hannu Anttonen oli erän paras. Toisen erän keilaajat huomasivat hetkensä koittaneen. Useampi mies aloitti kaatotehtailun heti ensimmäisen sarjan alusta. Sarjan lopussa kuitenkin tahdit rauhoittuivat. Mauri Hyrkäs näytti menevän omia polkujaan kisan alkuvaiheessa. Mutta sitten loppui luisto ja tilalle tuli pito. Eli alkoi kenkä tökkimään. Lyhyehkön haparoinnin jälkeen Mauri selätti ongelmat ja oli jälleen pelissä mukana. Paavo Löppönen ei ollut missään vaiheessa kovinkaan tyytyväinen suorituksiin, mutta ihmeen kaupalla kaatoja kuitenkin syntyi. Kolme viimeistä sarjaa Pave tökki puhtaalla, ilman tyhjän tyhjää. Se riitti tällä kertaa selättämään vaikeat vastustajat. Paavolle voitto, Mauri sinnitteli kakkoseksi ja "mistersimpelekeilailu" Jari Joronen pinnisti kolmanneksi.


Pakkaskaadot

14.11.2021

15.11.21-2.1.22 pelataan Pakkaskaadot Simpeleen keilahallissa. Kts. ilmoitus "kilpailut" osiosta. Tervetuloa! 


Hot Dog

07.11.2021

Simo Uosukainen hallitsi Ruskakaatojen finaalia! Simo heitti finaalia alkukilpailun kärkipaikalta heti alusta lähtien kullan kiilto silmissä. Pitkä matka Porista ei näkynyt missään muussa, kuin huikeassa ylivoimassa. Ei ollut oman kylän pojilla jakoa näissä karkeloissa. Simon isä, Tero, heitti jo iltapäivällä tuloksen mihin ei pystynyt vastaamaan kuin Savonlinnan Matti Nokelainen. Lopputuloksissa Matti sijoittui Uosukaisten väliin kuin nakki konsanaan sämpylöiden väliin. Täydellisen nöyryytyksen Simpeleen ylijumalille varmisti Imatran Lauri Sikiö sijoittumalla neljänneksi. Simpele nuolee haavojaan ja onnittelee parempiaan! Lisäksi Snaken henkilöt toivottaa kaikki vierailijat kokemaan mystinen Simpeleen keilailukeskus myös viikon kuluttua alkavaan seuraavaan kisaan. Lupaamme olla vieraskoreita taas, tai sitten ei! 


Uudet aukioloajat

04.09.2021

Keilahallin aukioloajat muuttuivat. Nyt halli avataan ma-pe klo 13 ja suljetaan klo 20. Kisavuorot pääsääntöisesti klo 15 ja 18. Toivotaan reipasta käyttöä myös päivävuoroihin! 


Kausikisa 21-22

27.08.2021

Tälläkin kaudella pelataan Kausikisaa. Kauden ensimmäinen kausikisa alkaa viikkokisasta 36, kuten ilmoituksessa on mainittu. Kilpailuilmoitus löytyy "kilpailut" alta.


Keilahalli avataan

26.08.2021

Simpeleen keilahalli avautuu jälleen kesän jälkeen ma 30.8 klo 15. Pari viikkoa harjoitellaan ennenkuin alkaa Ruskakaadot erikoiskilpailu. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet keilaajat. 


Vanhat tiedotteet:


2.5.21 Torikan kevät jatkuu

Jussi-Pekka Torikka naulasi finaalin toisessa erässä sellaisen tuloksen, että muut olisivat voineet etsiä istututuskuokat itselleen ja yrittää samaa keinoa kuin tämä ikinuori puutarhuri. Toki kaikki täysillä yrittivät, mutta jo ennen viimeisen sarjan alkua oli selvä homma kuka voittaa. Kakkospalkinnosta oli tässäkin kisassa tiukka vääntö. Kolme miestä 7 pisteen sisään. Kauko Seppänen keilasi toiseksi ennen Tero Uosukaista. Kultaisen ananaksen saanut Paavo Löppönen ei nuollut kuitenkaan haavojaan, vaan oli ikionnellinen voitettuaan alkukilpailun 3x6 sarjan perusteella keilapallon. Näin vaikenee Simpeleen keilahalli tältä keväältä. Syksyllä jatketaan innoissaan taas. Kiitos kaikille keilakauteen myötävaikuttaneet, eli kaikki Te! 
27.4.21 Kausikisa 3 päätökseen

Tänään keilattiin kauden viimeisen Kausikisan finaali. Ensimmäisessä erässä tahtipuikkoa heilutteli juuriteknikko Jussi-Pekka Torikka. Lieneekö hurjaan kevätkuntoon syynä juurikin hänen ammattinsa? Keväthän on puutarhurille syntymän ja ilon juhla-aikaa. Tulos hänellä oli niin hurja, että toisen erän pelaajat ymmärsivät tehtävän vaikeaksi. Tarvittaisiin superpäivä. Sitä ei tullut kellekään. Sitä vastoin hopeasta kamppailu oli kireää. Sijat 2-5 mahtui alle 30 pinnan sisään. Himmeät mitalit tasatuloksella Löppöselle ja edellisen kausikisan voittaneelle Jarkko Jylhälle. Tarkemmat tulokset tulososiossa. 

31.3.21 Halli suljetaan väliaikaisesti

Avin ohjeiden mukaisesti joudumme sulkemaan Simpeleen keilahallin 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Varatut vuorot peruuntuvat. Esko Melartin Memorialin aikataulu muuttuu niin, että kisa jatkuu 29.4. saakka. Finaali pelataan 2.5. kellonaikojen ollessa samat kuin alkuperäisessä aikataulussa. Kausikisasta jää väliin kaksi osakilpailua, mutta sitä jatketaan niin, että vko 16 kuuluu kilpailuun. Kausikisan finaali 27.4. klo 17/19. Mikäli hallin sulkeminen jatkuu ilmoitetuista kaksi viikkoa tai pidempään, näiden molempien kilpailuiden 1.4.21 voimassa oleva tilanne jää lopulliseksi tuloslistaksi ja finaalit pelataan tulevana syksynä. Toivotan myötämielisyyttä ja voimia kaikille keilaajille näinä vaikeina aikoina! Taudin pirulainen yrittää meitä nujertaa, mutta me kestämme tämän uhan ja voimaannumme tullaksemme takaisin entistäkin uhkeampina! 

Sihteeri

19.2.21

Esko Melartin Memorial 2 

Maanantaina 22.2.21 alkaa Eskon muistokisa 2. Kilpailu kestää 23.4. saakka. Finaali pelataan lauantaina 24.4. Nyt kannattaa pitkämatkalaistenkin lähteä ja yhdistää vaikkapa Lappeenrannan keilahallissa käynti. Finaalit ovat peräkkäisinä päivinä. Eikä kannata käyntiä jättää yhteen kertaan, sillä paras 3x6 sarjan tulos palkitaan keilapallolla! Kilpailun voittaja saa nimensä kiertopalkintoon. Hallitseva mestari on Jari Joronen. Tervetuloa! 

Esko Melartin Memorial 2


14.2.21

Pakkanen paukkuu, mutta Siivonen jyrää! 

Pakkaskaadot saatiin tänään päätökseen Simpeleen keilahallissa. Finaalipäivä oli pitkä rajallisen ratamäärän kuin myös koronankin takia. Finaalia heitettiin kolmessa erässä. Ensimmäisessä erässä keilasivat urakkamiehet eli 3x6 sarjan neljä parasta. No, yksi vaihtohommeli siinä oli. Slaikkareitten Petri Siivonen täräytti pohjat pöytään. Moni myöhempien erien Keilaaja varmaan ajatteli, että Peten tulos ei mitaille riitä. Ilta pimeni ja tulos piti. Kukaan ei enempää saanut. Erityisen ilahtuneita Simpeleellä ollaan siitä, että Petri ja moni muukin Imatran henkilö suunnisti halliimme tulosta tekemään ja sitä parantamaan. Sanoisinkin, että Petrin voitto oli työvoitto. Kiva, että semmoinenkin joskus palkitaan. Onnea! Tulokset finaalista löytyvät sivuiltamme. Seuraavaksi alkaa Esko Melartin Open 2, mutta viikko hengähdetään ennen sitä. Tervetuloa kokemaan silloinkin Simpeleen ihmeellinen keilailupyhättö! Kiitos kaikille Pakkaskaatoihin osallistuneille! 
9.2.2021

JYLHÄÄ, NIIN JYLHÄÄ! 

Simpeleen keilahallissa pelattiin kausikisa kakkosen finaali. Loppukilpailijat oli jaettu kahteen erään alkukilpailun pisteiden mukaisesti. Ensimmäisessä erässä hyvän loppukirin tehnyt Juho Jylhä otti kärkipaikan, mitä toisen erän hemmot lähtivät tavoittelemaan. Nihkeää oli tuloksen teko. Jarkko Jylhä kuitenkin erottui joukosta keilaten kilpailun ainoa puhtaan parituloksen. Muut eivät saaneet ensimmäisen erän voittaneen Juhon tulosta tehdyksi. Näin kirjoitettiin historiaa. Ensimmäinen veljesten kaksoisvoitto kausikilpailun historiassa Simpeleellä näki päivän valon. Kolmanneksi sinnitteli Löppönen vain niukasti kukistaen tulevaisuuden toivomme, Olli Rantalan. Tulokset löytyvät omasta osiosta. 


15.1.2021

JUUSO HUHTIRANTA 300

Imatran Slaikkareiden Juuso Huhtiranta täräytti kakkosradalla täydellisen sarjan kilpailun kuudenteen sarjaan. Samalla hän siirtyi Pakkaskaatojen kärkeen tuloksella 1419. Pakkaskaatoja on jäljellä vielä 4 viikkoa ja olosuhde näyttää sopivan vierailijoillekin mainiosti. Niinpä kaikki varaamaan kilpailuvuoroja, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Onnea, Juuso! 


2.1.21

Hyvää ja kaatorikasta vuotta 2021 kaikille keilaajille ja keilaajamielisille! 

23.12.2020

JOULURAUHAA

Simpeleen keilahalli hiljenee joulun viettoon. Toivotamme kaikille sivujen seuraajille rauhaisaa joulua! Kiitoksia kaikille ahkerille keilaajille ja uutterille talkoolaisille! Kiitos hallinhoitaja Repalle, tälle upealle "limuneissön" persoonalle. Jatketaan keilailua ensi viikolla entistäkin tarmokkaammin! Uutta vuotta toivotellaan, kun on sen aika. 

3.12.2020

Pakkaskaadot alkaa maanantaina 7.12.2020.

Kilpailuerät ovat muuttuneet totutuista. Pyydämme keilaajia ottamaan vakavasti vallitsevan tilanteen, että saataisiin kisa vietyä kaikesta huolimatta maaliin saakka!

2.12.2020  TIEDOTE

Pahenevan Koronatilanteen takia muutamme kilpailueriä 7.12.20 alkaen. Kilpailuerät ovat ma-pe klo 15 ja klo 18 sekä la-su klo 12 ja klo 15. Tietenkin jos sama porukka haluaa heittää kaksi erää, niin erät voi sopia ilman taukoa heitettäväksi. Lisäksi hallissa noudatetaan maksimi henkilömäärää. Hallissa ei saa olla samanaikaisesti yli kymmentä henkilöä! Maskien käyttöön katsomossa vahva suositus!

2.12.20 Jouko Jylhä puolusti Snaken mainetta Kaakonkulman kierroksen finaalissa! 

Snaken Jouko Jylhä edusti itseään ja seuraansa sekä piskuista Simpeleen Keilaajia Punkaharjulla KKK:n finaalissa tiistaina 1.12.20. Joke taisteli itsensä finaalin alkukierroksella koko joukon toiseksi. Pudotuspeleissä hän sai vastaansa Kauko Seppäsen voittaneen Arto Makkosen. Siinä pelissä ei sääliä tunnettu, kun Joke marssi lopulliseen finaaliin heittämällä koko illan parhaimman sarjan. Koko päivänä ei edes aamupäivän eläkeläismummotkaan olleet pystyneet moista sarjaa heittämään. Finaalissa vastaan asteli, aina vaarallinen, Matti Nokelainen. Vaarallinen oli Matti jälleen ja veikin voiton loppuottelussa. Hienosti Joke kantoi Simpeleen mainetta ja hänelle toivotetaan onnea hienosta iltapuhteesta! Meidän käärmeennahkan väristen lasien läpi katsottuna Joke oli illan paras! 


2.12.2020 Jussi-Pekka Torikan ennenaikainen joulu!

Kinkku-Cup keilattu! Voiton vei Jussi-Pekka Torikka. J-P on palannut polvileikkauksen jälkeen keilaradoille murhaavan tehokkaasti. Upeita tuloksia heitellyt uuden polvensa kanssa. Hallilla yleisesti kyselläänkin, mistä tuommoisia polvia saa, että alkaisi omakin heitto kulkemaan. Kinkku-Cupin toisen sijan nappasi hienosti koko illan hallin uusia keiloja kaadellut Jari Joronen. Finaalissa tuli seinä vastaan ja yleisö ihmettelikin tilannetta. Suurimmaksi kysymykseksi muodostuikin, että miksi joulun punainen pallo ei saanut mahdollisuutta. Jarin ja punaisen pallon välillä on selvästi jotain skismaa. Asiaa selvitellään ja ammattiapua käytetään tarvittaessa. Välierissä taipuivat Mauri Hyrkäs ja Hannu Anttonen. Voidaankin sanoa, että ilta oli "keskiviikkotiimin"! Arvonnassa onnetar suosi Harri Tiaista. Kilpailuun osallistui valitettavan vähän keilaajia, ainoastaan 9 sekä yksi henkilö halusi maksaa keilaamatta. Kiitos kaikille!


2.12.2020  Ruskakaadot Kauko Seppäselle

Purilaiden Kauko Seppänen vei niukasti Ruskakaadot 29.11.20 käydyssä finaalissa. Ainoastaan yhdellä pisteellä hänelle taipui Puken Arto Kosonen. Kolmannen sijan otti Kimmo Ihalainen. Hänen tulokseen sisältyi 300:n sarja. Simpeleen omat pojat olivat jäännössijoilla! Alkukilpailuun osallistui mukavasti keilaajia. Kiitos täytyy antaa kaikille osallistujille, mutta erityiskiitoksen ja kumarruksen ansaitsevat Imatran keilahallilta saapuneet keilaajat. Heitä kävi monta erällistä pelaamassa. Olemme kiitollisia heille ja näin ollen onkin meidän velvollisuutemme käydä myös heidän hallissaan keilaamassa! Toivotaan, että tämä pirullinen tauti ei tekisi siitä lähitulevaisuudessa mahdotonta. 29.11.2020 Kimmo Ihalainen 300 radalla 1! 


29.11.20  Ruskakaadot finaalin tulokset


26.11.2020   Lähellä oli!


20.11.2020 UUDET SIVUT OTETTU KÄYTTÖÖN

Uudet sivut on juuri otettu käyttöön pikaisesti, jotta voimme paremmin palvella tulosten ilmoituksissa. Tulokset löytyvät tulokset-sivulta

HUOM: Sivut ovat vielä hieman rakenteilla ja niillä on vielä puutteita. Täydennämme sivuja kuitenkin koko ajan.